Grovstickat

Förra veckan inhandlade jag också en grovstickad rundhalsad ulltröja ifrån Emilio i en modell och ett mönster som jag väldigt länge letat efter men inte riktigt hittat nån som fallit mig i smaken, men vi fick precis in just den modellen som jag letat efter så  de va ett solklart köp. Köpte även en svart gubbkeps ifrån h&M som kommer passa med resten av min höstgarderob!


Emilio grovstickad tröja, 599 kronor.


Gubbkeps, h&m 69,50 kronor. 

Autumn here i come!

Jag och Sahar har varit ledig idag så hennes mamma kom och hälsade på oss (Med bil) så vi passade även på att åka runt till lite olika platser som är svåråtkomliga utan bil. Vi inhandlade en del till lägenheten och nu känns de som att vi börjar komma nånstans med inredningen vi valde även tapeter till alla rum förutom en fondvägg som vi inte hittat nån tapet som fallit oss i smaken, vi har även köpt två stycken Hopen garderober ifrån Ikea i mellanbrun som vi ska börja montera ihop ikväll. Detta var dagens outfit när vi gjorde ärenderna hursomhelst:



Kavaj Bläck
Tröja Emilio
Klocka Gant
Halsduk Atlas Design
Chinos Emilio
Strumpor Topeco
Skor Sh


Todays outfit

Förkylningen fortsätter och den verkar inte vilja släppa, men imorgon blir de utgång vi ska fira Sahar´s syster och hennes pojkvän. Vi ska först ut och äta för att sedan bege oss ut och festa. Vet att jag inte borde gå ut och festa om jag är förkyld men jag känner mig någorlunda bra, blir nog att köra på Revigör innan man börjar dricka. Jag jobbar imorgon så ikväll har vi bara varit hemma, nu ska vi sätta oss, titta på en film och mysa.



Kofta Whyred
Skjorta Bläck
Chinos Emilio
Sneakers Filippa K

Never ending day

Det kändes som att denna dag aldrig skulle ta slut, somnade kl 01.00 gick upp 06.00 var på jobbet 07.00 för inventering  slutade jobbet 18.30 och var hemma till 19.00 så jag sitter nu halsvsovande och bloggar, visserligen gillar jag när dagarna är lite längre och man har fullt upp under dagen, det gäller både jobbet och privat jag älskar att hela tiden vara i farten så att säga. När livet är fullspäckat och man inte har många minuter över då upppskattar man dom lugna stunderna mycket mera, de är en sorts balans. Kände för en höstig outfit så då fick min nyinköpta SH kavaj åka på med gubbkepsen och halsduken.

Kavaj SH

Näsduk Bläck

Pullover BZR

Klocka Gant
Väska Åhléns
Chinos NN07
Skor SH


MQ shoppingtips Del 2; Hösttrend Stickat

Nu kommer del 2 i shoppingguiden of MQ, dagens tema är en av höstens stora trend nämligen den grovstickade. Det gäller alltifrån koftor till tröjor och stora halsdukar, du hittar blandannat en tröja ifrån Lyle & scott med sjalkrage som designats exlusivt för MQ och en kablestickad kofta ifrån Bondelid med duffelknäppning. Vi tar upp där vi slutade igår med den LImiterade kollektionen ifrån Lyle & Scott designad för MQ, först ut är:


 Tröja m. sjalkrage, Lyle & Scott 1299 kronor.


Polotröja m. kvartsknäppning, Lyle & Scott 1299 kronor.

Denna bild är till en läsare som undrade om Lyle & Scott mössorna hade kommit in i butik, nu har dom kommit!

Limiterade stickade mössor designade för MQ finns även i svart, 399 kronor.


Kabelstickad Kofta m. duffelknäppning, Bondelid 999 kronor.



Kofta med sned knäppning, Emilio 599 kronor.


Kofta m. bruna knappar, Blueprint 599 kronor.


Tröja m. sjalkrage, Blueprint 599 kronor.


Tröja m. knäppning vid axeln

Vilken är din favorit?


Exklusivt på MQ



Just nu kan du hitta unika grovstickade herrtröjor enbart designade för MQ. Begränsad upplaga. Begränsad tid. Vill du vara ensam om Lyle & Scott i höst, bege dig till närmaste MQ-butik nu!


Bild: Daniel´s blogg


Bild: Daniel´s blogg

Lördages outfit



Kofta Samsoe samsoe
Skjorta Emilio
Chinos Emilio
Weekendbag Hugo Boss
Strumpor Topeco
Skor SH


Lördagsmarknad

Har inte bloggat på några dagar nu, främst eftersom att jag glömde laddaren till kameran hemma hos Sahar´s kusin efter St Tropez festen och att batteriet till kameran dog för några dagar sen så jag har inte kunnat fota och blogga. Var hursomhelst på Lördagsmarknad idag med Sahar och kikade runt, var ganska soligt och bra väder men jag tror att jag börjar åka på en förkylning vilket jag verkligen inte hoppas på. Hittade en kavaj på marknaden för 30 kronor som jag känner mig jättenöjd med speciellt till det priset, hade länge funderat på att inhandla en höstig kavaj som går att använda som en jacka i en liknande färgställning som den jag hittade. Sen var passformen perfekt!


SH Kavaj - 30 kronor

Fashion route 501



Nu rullar vi in i din stad med Levi's pånyttfödda klassiker, 501:an. Vi ger dig också full koll på höstens trender och lyfter på locket till säsongens bästa accessoarer och groomingprylar. Utöver det bjuder MQ på 15% rabatt på alla herrkläder under hela kvällen. Självklart blir det också gott att dricka och snacks till det. Och en shoppingkväll är inte komplett utan skön musik därför bjuder vi på NeferNefer live på scen!

Du behöver inte vara föranmäld utan dyk upp i tid vid din MQ-butik och häng med på en helkväll för män i Sveriges modebutik nummer ett. Adress och kartor hittar du genom att klicka på din stad nedan. Vi ses!

DatumButikTid
16/9MALMÖ20:00
17/9HELSINGBORG20:00
18/9HALMSTAD19:00
23/9KALMAR20:00
24/9ÖREBRO20:00
25/9KARLSTAD20:00
30/9LINKÖPING20:00
1/10UPPSALA20:00
2/10STOCKHOLM20:00
7/10GÄVLE20:00
8/10SUNDSVALL20:00
9/10UMEÅ20:00
16/10GÖTEBORG20:00

Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden eller vid köp av presentkort. Gäller endast mqs herrsortiment i de butiker som omfattas av fashion route 501-turnèn och vid ovannämnda datum.


Gårdagens outfit

Eftersom jag bara varit hemma idag med Sahar, städat och så vidare så lägger jag upp gårdagens outfit.


Skinnjacka Pour
Skjorta Gant
Chinos NN07
Klocka Gant
Sneakers Filippa K

Preppy höst

I Lördags förra veckan var vi bjudna på en privat fest med St Tropez tema hos Sahar´s kusin, så då passade jag på att inhandla en marinblå kavaj ifrån Hugo Boss Black som jag även suktat efter hela våren. Åkte iväg till Åhléns city i Sthlm och köpte den efter en stunds testande och funderande mellan två storlekar, dom hade den på rea vilket inte skadade heller. Nu känner jag mig väl förbered inför hösten för att anamma preppystlen med en av grundstenarna i preppy garderoben, klubbkavajen.


Hugo Boss - Black Label, Ordinarie 4295 kronor Rea 1599 kronor

Höst of Bläck















Manlig perfektionism är en ständigt närvarande känsla i höstens kollektion från Bläck. Tidlöst trendiga plagg som kostymer, poplinskjortor, slipsar, näsdukar och hängslen ingår i höstsortimentet. Spännande funktionella ytterplagg har korsats med sport och klassiskt skrädderi och står för en stilren och minimalistisk del av kollektionen.

I vardagsutbudet ryms såväl grov- som finstickade överdelar, schyssta chinos med frontveck och stickade halsdukar. Även smokingen finns med i höstlinjen, för mer festliga tillfällen förstås. Bläck har allt en modern businessman kan önska sig.


Manufactoring jeans in Italy


En video som visar hur Jeans ifrån företaget Mo´Cycle tillverkas i Italien, en liten inblick i världen av hur jeans tillverkas.

Mer kabelstickat



Tröja Emilio
Tisha Emilio
Chinos NN07
Klocka Gant
Skor Sh


Redo för Hösten!

Dom senaste dagarna har jag kommit hem ganska sent så de har varit mörkt ute vilket gjort att jag inte kunnat fota mina outfits, antingen så har jag tränat efter jobbet eller jobbat över och då är jag oftast hemma efter 20.00 och då har solen redan hunnit gå ner.

Idag slutade jag vid 18.00 så jag passade på att ta en shoppingrunda på stan och kolla i lite olika butiker vad som kommit in till hösten, var blandannat förbi SOLO där de hade kommit in mycket snyggt ifrån Our Legacy, även Weekday med snygga grejer ifrån Wester däribland en kabelstickad kofta med sjalslag och bälte den fanns i två olika färger beige och marinblå, båda var otroligt snygga och mysiga! Men jag föredrog nog den beiga.


kabelstickad kofta COS
Scarf H&M
Skjorta bläck
Chinos NN07
Klocka Gant
Weekendbag Hugo Boss
Sneakers Filippa K