MQ Julkampanj 2008

För er som missat årets MQ julkampanj kan ni här se ett klipp som just nu går på Tv. Givmildhet är ledordet för denna jul sammanlagt är det 16 artister som delar med sig i år!


Stickat värmer!

Inaktivitet på bloggen har varit min starka sida den senaste veckan, så därför tänkte jag uppdatera nu med två stycken inlägg efter varandra och därefter keep em comin! Men självklart kommer de blir samma visa igen men ska försöka mig på förbättring. Här är mina två senaste inköp och jag verkar inte få nog av stckat, de är vinterns bästa plagg i alla dess modeller.
1Pour - 1299 kronor

Nitty Gritty is back!Imorgon Tors 27/11 slår Nitty Gritty upp portarna igen, hittills har jag personligen inte varit förbi där och handlat i deras fysiska butik men ska definitivt göra ett besök nu och kolla in utbudet.

MQ ReaFör er som missat det så tänkte jag göra er uppmärksamma på att det just nu på MQ pågår en rea på utvalda ytterplagg, alltifrån rockar till kappor och jackor i olika modeller. Väl värt att spana in och göra ett bra fynd!


Senaste inköpen

Igår kväll var det VIP-kväll på Janemars här i Uppsala med 20% på hela sortimentet och jag hade blivit bjuden så jag tog en sväng förbi dit för att kika på deras trevliga utbud med blandannat Filippa K, Acne, Ljung, NN07 och deras trevliga nyinkomna märke Polo Ralph Lauren. Jag köpte ett par NN07 chinos och en Ralph Lauren halsduk med lite cashmere i som har lite preppy känsla över sig


Sen har jag inte hunnit fota mina tidigare inköp mycket pågrund av att vi har haft fullt upp med en renovering här hemma så jag lägger upp alla nu en efter en.
Polo Ralph Lauren bomull/kashmir halsduk, 559 kronor efter 20%


Zara kabelstickad tröja med sjalkrage, 549 kr.
Carin Wester 70-tals inspirerad alptröja, 960 kronor efter 20% rabatt.


Redo för alperna!

Har ingen kamera för tillfället så jag lägger upp en bild lånad ifrån tresbienshop på min nyinköpta Carin Wester tröja. Jag har haft fullt upp den senaste veckan också därav har jag inte varit så aktiv på bloggen, men det ska de bli ändring på.

Flott fashion - 960 kronor efter 20%