Premiär Paris, Kate & I




Idag vid 10.00 slogs portarna upp i alla MQ butiker för lanseringen av det nya festkonceptet Paris, Kate & I. Vad betyder då Paris, Kate & I? Det är upp till var och en att tolka. Det kan vara Paris, som är en stad. Eller så kan det vara Paris, som är en tjej. Kate; det kanske är någon som du gärna vill vara kompis med. & I, ja det kanske är du helt enkelt. Du kanske vill vara en del av den här gruppen som börjar med förfesten någonstans nära dig?

Plaggen andas party och fest, och fokus ligger på klänningar, men kollektionen innehåller även kjol, blus, partytoppar och kavaj. Materialvalen är noga utvalda och klänningarna är främst i fina sidenkvalitéer. Accessoarer finns även i kollektionen. Både skor, väskor och sjalar.





Ur höstens kollektion är det den lilla svarta som bygger grunden i kollektionen. I oktober kommer två färgteman. Båda med det svarta som bas.
Det ena är svart med lila och silver, det andra är det svarta med champagne och guld. Siluetten är med den markerade midjan i fokus. Den vippiga kjolen, tubklänningen med stor kjol och volangklänningen är typiska plagg för den här perioden. Mönsterbilderna är stjärnor, rutor, färgstänk, och fjärilar. I november kommer spetsen och paljetterna och färgen grönt träder in som ny accent färg. Kollektionen känns unik och vissa av plaggen görs endast i en liten upplaga.

                       

Smygpremiär of Paris, Kate & I

Igår kväll var det smygpremiär runtom i Sveriges MQ butiker av det nya festkonceptet Paris, Kate & I, blev en väldigt lyckad kväll överlag där det blandannat bjöds på bubbel, utlottning av två halsband ifrån Guldsmedjan på Dragabrunnsgatan och en timmes konsultation med våran Style Advisor, en väldigt bra stämning och en väldigt fin festkollektion som kundena älskade och trängdes för att vara först med. Make up store fanns även på plats för att ge tips och råd samt fräsha upp damerna på plats. En väldigt lyckad kväll kort sagt! MQ goes party!





Dagens outfit

Håller på och lagar väldigt sen kvällsmat därav postar jag snabbt dagens så länge, har även kommit på ett sätt att ta kort med ett eget tillverkat stativ och självutlösare!



Vi hörs vidare lite senare kära läsare! Hoppas ni har en bra kväll!

Påväg mot Sthlm

Idag åkte jag till Stockholm för att hälsa på min älskling när hon jobbade på NK Day, passade även samtidigt på att spana runt litegrann i butikerna för att se det senaste som kommit in. Var blandannat in på H&M, Drottningsgatan som är en av butikerna som har linjen H&M Trend och kikade på utbudet, blev väl inte allt för imponerad måste jag säga fanns mer i deras vanliga utbud som lockade mer. Gick också förbi PUB huset och kan verkligen rekommendera en sväng förbi där mycket trevligt utbud, Tiger & J.Lindeberg har öppnat i Awesome rags gamla yta och jag tyckte att dom hade en fin inredning och lättnavigerad butik med bra utbud, hittade en del stickat som skapade vill ha begär blandannat en stickad farfarströja från J.Lindeberg. Awesome Rags hade också ett bra utbud där jag hittade en stickad tröja ifrån Mads Norgard som skapade ett stort vill ha begärGick slutligen till NK där jag blandannat hann ta mig igenom NK Man med en bra mix i utbudet samt NK trend med märken såsom Jil Sander, Helmut Lang och Neil Barret som alla ligger i den övre prisklassen. Nu sitter jag hemma hos svärföräldrarna i Bålsta och ska strax sova för att imorgon åka in till stan och hämta en Vasuma Rock som jag haft på lagning hos Takeuschi.

Dagens outfit:

Bild tagen av: Sepideh

kAVAJ bläck
TRÖJA emilio
HALSDUK atlas design
CHINOS nn07
WEEKENDBAG hugo boss
KLOCKA gant
SKOR shoeshibar


Kvällsträning

Nu ska jag åka iväg till S.A.T.S och träna lite styrketräning, har halkat efter litegrann med träningen så nu är det skärpning som gäller för min del! Illasittande kläder och övervikt går hand i hand, därför är det så viktigt att lägga ner den lilla tiden som man får över varje dag på träning för att inte nämna att tänka på vad man stoppar i sig. Regelbunden träning är därför A & O om man vill att kläderna ska sitta bättre och vägen till en bättre hälsa samt ett piggare liv!

Ha en bra kväll kära läsare och stay in shape!

Basköp


Matinique skjorta - 149 kronor, Ordinarie pris 600 kronor

Stuk Lammullströja - 149 kronor, ordinarie pris 600 kronor

H&M halsduk - 98 kronor


Passade på att inhandla lite till basgarderoben när det var så billigt, hade ingen enkel ljusblå skjorta och ingen marinblå v-ringad tröja heller. Halsduken ifrån H&M sätter lite färg på halsen och kan lyfta vilken färglös outfit som helst, finns även i svart och grått för den färgrädda.


Comme Des Garcons for H&M

Den 13 November kommer kläderna från det efterlängtade samarbetet mellan H&M och Comme des Garcons ut i butikerna designern Kawakubo har skapat en komplett dam- och herrkollektion med accessoarer och en unisexparfym.


En del av damkollektionen består av dekonstruerade jackor och kjolar, och en annan av klassiska Comme des Garçons-plagg av kokad ull och gabardin. I sortimentet ingår också en perfekt trenchcoat, välskurna skjortor och T-shirtplagg i storprickigt - en Comme des Garçons-klassiker. En prickig weekendbag, canvasskor med eller utan snörning och en speciellt framtagen H&M-version av Comme des Garçons uppskattade plånbok kompletterar looken. Dam kläderna kommer säljas i 15 utvalda H&M butiker, hela listan hittar ni på http://www.hm.se/


På herrsidan finns det såväl snedskurna kostymer och skjortor som skjortor i lapptäcksmönster. En dubbelknäppt trenchcoat med skärp, skepparkavaj och byxor i kokad ull och T-shirts med handmålade prickar är några av herrkollektionens klassiker. Comme des Garçons klassiska skjorta i flera färger från svart till blått och från grått till vitt finns också med. Accessoarerna inkluderar canvasskor med och utan snörning, en hatt och en scarf. Herrkläderna kommer att säljas i 13 utvalda H&M butiker, hela listan hittar ni på http://www.hm.se/

Jag tycker det ska bli spännande att se hur plaggen kommer att kännas i butik, om man hinner dit innan dom tar slut. Kommer nog förmodligen inte köa för att få tag på nåt plagg men man vet aldrig.

Bilder ur den kommande kollektion:



Kommer vi ses i kön och trängas?


MQ Höstrea



Idag startar MQ´s höstrea med reducerade priser från 50% och som endast pågår t.om 19 oktober alltså bara i 11 dagar så passa på nu och kika förbi din närmaste MQ butik för att göra ett riktigt höstfynd!

Nu är jag tillbaka!

Har haft väldigt fullt upp den senaste tiden därav har jag inte haft tid över för bloggandet, men nu har det lugnat ner sig en aning och så är jag dessutom ledig i två dagar nu så jag tänkte posta lite nya inköp, outfits och lite shoppingtips blandannat.