Mellandagar of MQJust nu pågår Mellandagar of MQ för fullt med 50-70% på en massa fina utvalda varor! Passa på och gär ett fynd!

NK RealisationNk slår i vanlig ordning upp portarna för sin Realisation den 7 Januari kl 10.00, kommer finnas många fina plagg till förmånliga priser.


Senaste inköpen

Thomas Burberry - 1299 kronor. NK Boutique


Björn Bjorg - 1199 kronor. www.nelly.com


Ralph Lauren - 849 kronor. NK Polo Ralph Lauren


Gant - Julklapp


Gant - 995 kronor. Gant Kista GalleriaJustice By Bobbie Burns - 699 kronor. www.skocompaniet.se


Back with a outfit

De är oftast samma gamla visa, börjar med att man funderar på att starta en blogg, gör sen slag i saken och startar bloggen och bloggar varje dag sen minskar det till varannan dag för att sen bli oregelbundet och sen tillbaka till att man nu banne mig ska ta igen för att man varit så dålig med bloggandet men de slutar med att man bloggar intensivt några dagar för att sen inte blogga på några veckor för att sen komma på att just det jag har visst en blogg som jag brukade skriva av mig på vilket var skönt så sen är man tillbaka där på ruta ett och ska försöka ta igen för förlorad "bloggtid".

Men den här gången ska jag vara realistisk och säger istället att jag ska försöka blogga så ofta jag hinner samt faktiskt göra tid för bloggen och hoppas att ni läsare kommer gilla det som kommer skrivas och visas här i fortsättningen.

Med det sagt så här är min outfit för dagen:


Kavaj Riley
Kabelstickad halsduk Riley
Lammullströja Lyle&Scott
Skjorta Bläck
Handskar Bruunz Bazaar
Bälte Saddler
Chinos NN07
Boots Boss Orange