I Love L.A

Nu tänkte jag försöka ta upp bloggandet igen, har varken haft ork eller tid dom senaste månaderna att blogga regelbundet men nu gör vi ett nytt försök. Jag och Sahar kom tillbaka från Los angeles "änglarnas stad" förra Tisdagen vi hade de otroligt kul! Vi var blandannat på Universal studios, Rodeo dr, Walk of fame, åkte till Las Vegas och gick på The tonight Show with Jay Leno. Vi landade ca 20.10 i Sverige och eftersom vi passerade flera tidszoner eller mer exaxt -9 tim så led jag av Jet-Lag dom första dagarna väl tillbaka i Sverige men nu har dygnsrytmen börjat återgå till de normala och kroppen samt hjärnan har ställt om. Började jobba igen på Torsdagen och då hade jag inte kunnat sova på hela natten pågrund av min Jet-lag men de gick bra trots att jag kände mig svimfärdig under hela dagen. Men de var de (nästan) värt!

Idag körde jag på en lite marininspirerad outfit eftersom att vi har fokus på de Maritima hos oss på MQ, de enda jag saknade dock var ett par seglarskor men de är uppsatta på listan av skor som ska införskaffas.

Blev lite shopping i L.A också, blandnnat Ralph Lauren, Micheal Kors, Hugo Boss och hårvårdsprodukter från American Crew ska försöka fota vid första tillfälle och lägga upp de här i bloggen.

Här är en bild irån när vi var i Hollywood vid Kodak Theatre:Min outfit:

Buttondown skjorta: Ralph lauren
Cashmere tröja: Ralph Lauren
Chinos: NN07

Och jag hade självklart Converse sneakers på fötterna.

Min flickväns:

Tunika: 365 Sunshine
Axelbandsväska: DKNY

Och hon bar svarta ballerina till det.

Dagens outfit:Kavaj Emilio
Näsduk Bläck
T-shirt Bondelid
Klocka Gant
Chinos NN07
Bälte Saddler
Boots Hugo Boss


Ha en fortsatt bra kväll kära läsare!

L.A here we come!

Snart bär det av till L.A, men just nu är jag väldigt trött och ska försöka sova lite eftersom jag ska upp ganska tidigt men jag återkommer imorgon med mer info angående resan och en liten sammanfattning och uppdatering från den senaste månadens inaktivitet.


Slutrea of MQ
Idag drog halva reapsiset igång bättre sent än aldrig! De finns många väldigt fina plagg kvar och just nu till vrakpriser så gå in på MQ och gör ett kap!