Fredags outfit

Värmen fortsätter att hålla i sig och sommaren är här på allvar, härligt! Jobbade hela dagen idag med och på min lunch ville jag nästan inte ens gå ut i solen eftersom då skulle jag nog bara vilja ta av mig kavajen knäppa upp skjortan, rulla upp jeansen lite mer och ligga och njuta i solen så jag stannade på jobbet under lunchen istället. Bjuder på en outfit innan jag ska ut och grilla lite gott med min sambo.

Vad tycker ni, instoppad skjorta eller utanför? Jag körde på utanför under dagen för instoppad kändes för dressat. 


Fredags outfit
Kavaj & näsduk Bläck
Skjorta Bzr
Skärp Carlings
Skor Shoeshibar

Stekande hett...

Idag var det verkligen toppenväder! Med temperaturer uppemot 26°C runtom i sverige var de verkligen upplagt för en skön och somrig outfit. Fick dock inte njuta så mycket av vädret då jag jobbade i stort sett hela dagen, fast jag passade på under lunchen att sitta i solen och läsa litegrann. Hann inte ta något kort på min outfit under dagen idag, eller rättare sagt min sambo hade digitalkameran så jag fick göra de när hon kom hem. Jag har verkligen fastnat för trenden med upprullade chinos och färgade strumpor, väldigt somrigt och avslappnat.


Stekande hett...

T-shirt COS
Byxor Emilio
Strumpor Topeco
Skor Urban Outfitters Plims
Klocka CK

Pour Morgan Mc-skinnjacka

580154-9

Trevligt emballage tyckte jag

 

Vikt snyggt & fint!Lite detaljer


Den är väldigt mjuk och fin i skinnet, väldigt fin lyster och bra passform precis det jag letat efter!

Inköpt på JUS i stockholm, Brunnsgatan 7 - Pris 4999:-

Shopping i Sthlm

Hemkommen efter en halvdag i stockholm med lite shopping, en del sökande efter det perfekta plagget och lite snabbmat på Max. Man behöver dock minst en hel dag för att avverka dom mest intressanta butikerna. Mitt korta besök resulterade i ett köp av skinnjackan jag varit på jakt efter ett tag. Blev en sväng förbi Jus på Brunnsgatan 7 med trevlig personal, bra service ochh relativt trevligt utbud.

Shopping i sthlm

Idag är det min lediga dag och strålande sol så jag tänkte bege mig till stockholm och shoppa lite, är på jakt efter en skinnjacka och har kikat på en ifrån Pour som är precis så som jag vill ha en skinnjacka. Inga muddar, ståkrage och väldigt tunn så jag får se om de blir ett köp eller inte, har även kikat på en modell ifrån Acne som verkar intressant dock så har den ingen ståkrage utan en vanlig klassisk skjortkrage. Uppdaterar vid hemkomst hur de gick, eventuellt med en outfit oxå. Nu ska jag på med solglajjorna och njuta av vädret, hoppas ni gör de oxå. Ha de bra så länge!
Skinnjacka ifrån Pour, liknande den jag ska kika på.

Outfit 2

Outfit 2
Trenchcoat Bruunz Bazaar
Skjorta BZR
Jeans Energie
Klocka CK
Weekendbag Boss Orange
Sneakers Sneaky steve

Tidigare Outfits

Startar bloggen med att lägga upp två outfits ifrån föregående vecka, såhär i efterhand hade jag nog kört på andra skor till outfit 1. Min kamera har även fått dålig skärpa därav lite korniga bilder, men har planer på att införskaffa en ny digitalkamera inom kort så ni får hålla till godo så länge. Vad tycks?Outfit 1

Kavaj Second hand
Näsduk Atlas design
Skjorta Bläck
Jeans Energie
Klocka CK
Skor Urban outfitters plimsoles

En ny början...

Har länge funderat på att starta en blogg men aldrig riktigt kommit till skott, nu äntligen tog jag steget. Tänkt att jag ska dela med mig av  tips, ge inspiration och ideer gällande mode.