The dark knightPrecis hemkommen ifrån bion och vi var på den nya Batman filmen, The dark knight. Den var precis som man förväntade sig och lite till, många oväntade vändningar och spänningen var hög igenom hela filmen. Överlag tycker jag att de var en väldigt välgjord film som håller intresset uppe hela tiden!

Den får 5 av 5 knappar!


Kommentarer
Postat av: Patrik

Tjenare! Inte sett nån av de två filmerna du kommenterat senast, men såg däremot nya Indie filmen igår, Helt okej faktiskt med klassisk action från början till slut, men den kommer inte upp i samma nivå som de tidigare.

2008-07-31 @ 11:17:07
URL: http://www.metrobloggen.se/mingarderob
Postat av: Jonas

Skoj med bra filmer, men har ni inte svinvarmt i uppsala också? Då skulle jag hellre ligga på stranden och glassa än att gå på bio... Men fem av fem toasts är aldrig fel med en film! :)

2008-07-31 @ 15:06:56
URL: http://w2best.blogg.se/
Postat av: Pejman

Patrik: Är nog svårt att kommma upp i samma nivå som dom gamla klassiska Indiana jones filmerna, men den låter trots det ganska lovande blir nog att titta på den snart.Jonas: Jo det har varit svinvarmt här, vi passade på att gå på bio på kvällen efter en lång dag på badet, försökte få lite utomlands känsla genom att sola och bada under dagen och senare gå ut på kvällen i det här falllet blev det bio.

2008-07-31 @ 20:41:00
URL: http://tailoredstyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback Annonser

Gents.se

CoolStuff.se