Back with a outfit

De är oftast samma gamla visa, börjar med att man funderar på att starta en blogg, gör sen slag i saken och startar bloggen och bloggar varje dag sen minskar det till varannan dag för att sen bli oregelbundet och sen tillbaka till att man nu banne mig ska ta igen för att man varit så dålig med bloggandet men de slutar med att man bloggar intensivt några dagar för att sen inte blogga på några veckor för att sen komma på att just det jag har visst en blogg som jag brukade skriva av mig på vilket var skönt så sen är man tillbaka där på ruta ett och ska försöka ta igen för förlorad "bloggtid".

Men den här gången ska jag vara realistisk och säger istället att jag ska försöka blogga så ofta jag hinner samt faktiskt göra tid för bloggen och hoppas att ni läsare kommer gilla det som kommer skrivas och visas här i fortsättningen.

Med det sagt så här är min outfit för dagen:


Kavaj Riley
Kabelstickad halsduk Riley
Lammullströja Lyle&Scott
Skjorta Bläck
Handskar Bruunz Bazaar
Bälte Saddler
Chinos NN07
Boots Boss Orange


Kommentarer
Postat av: Anonym

AN outfit

2008-12-23 @ 18:27:51
Postat av: Stefan Falkelind

Ja det är ett stort jobb att blogga. Man måste ha som mål att blogga flera gånger per dag. Blir less på de som är dåliga på att uppdatera. Intresserad av iden Superbloggare som jag har på min blogg.

2008-12-25 @ 04:44:13
URL: http://falkelind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback Annonser

Gents.se

CoolStuff.se