Nitty Gritty i konkurs
Nu i dagarna annonserade Nitty Gritty att dom gått i konkurs, mitt under den pågående modeveckan i Stockholm. Ganska förvånade med tanke på att det nyligen gjorts en del satsningar, blandannat planerad öppning av en ny butik i Japan samt en egen klädkonfektion som var tänkt att släppas till hösten.

- Nitty Gritty kommer tills vidare att fortsätta drivas, säger Peter Åsbrink, grundare av Nitty Gritty till King Magazine.

- Men hur det kommer ske är svårt att säga. Jag är uppsagd precis som alla andra, avslutar han.

Källa: Kingmagazine.se

Kommentarer
Postat av: Frank & Rémy

Vad händer med mode sverige? För inte så länge sedan så lades även Victoria Arena ned i GBG. Eller de gick i konkurs för att vara korrekt

2008-08-14 @ 02:46:26
URL: http://whocaresitsonlyfashion.com
Postat av: Chris

Oväntat men ändå inte, enorm expansion kan väl vara en av orsakerna men framförallt det vikande klimatet, det som verkar bli kvar är kedjorna. Butiksdöden sprider sig, Victoria Arena, Le Shop och Nitty Gritty är bara några exempel, men tror att alltfler utnyttjar andra kanaler såsom Internet eller en billig utlandsresa, varför betala ett högre pris om jag istället kan få ett bredare utbud och rentav en trevlig resa istället. Så antar döden nalkats i och med att de snarare blivit skyltfönster där folk kommer och provar, känner och möjligen reafyndar.

2008-08-14 @ 21:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback Annonser

Gents.se

CoolStuff.se