Ny väska




Skinnväska - Åhléns, 798 kronor

Nu är jag tillbaka

Jag har varit inaktiv några dagar nu som ni kanske märkt kära läsare, anledningarna är ganska många men mest pågrund av att jag glömde kvar USB sladden och minneskortet till kameran hemma hos svärföräldrarna när vi var där sist därav inte kunnat fota inköp eller outfits. Sedan har jag blandannat precis fått en ny roll på jobbet som ställföreträdande butikschef som tar upp lite tid, känns väldigt kul och jag ska göra mitt yttersta för att axla ansvaret!






Manchester gör comeback!

Ett material som man kommer se ganska mycket av i höst är just tyget manchester, här är 15 byxor som KING valt ut denna säsong. Finns med en del snygga modeller, personligen gillar jag mest chinos modellerna.






En av favoriterna!










Även favorit!


En till favorit!




Vilken/vilka är din favorit?

Fashion of MQ


Går inte att klicka på bilden!




















Marknad och outfit

Den här helgen är min lediga helg, ibland så drar jag ner på tempot för att verkligen känna att jag är ledig men ibland drar jag ner på det för mycket så att jag bara blir seg. Hursomhelst så var jag och Sahar iväg på en marknad idag här i Uppsala som hålls varje lördag, mitt på Vaksala torg. Jag hittade två böcker som jag fick lust att köpa, en av dom var Jan Guilous första bok Coq Rouge - berättelsen om en svensk spion samt Monte carlo av Stephen Sheppard betalade 15 kronor för båda ett bra köp tycker jag! Och så bjuder jag självklart på en outfit!




På den första bilden har jag oxford skor men jag bytte till sneakers när vi väl gick ut för jag tyckte det passade en marknadsrunda bättre, vilken tycker ni var snyggast?



Skjorta Gant
Tröja Emilio
Chinos Emilio
Klocka Gant
Strumpor Use
Skor SH (Bild 1)
Sneakers Converse (Bild 2&3)

Nu ska jag träna för att senare kanske åka och grilla litegrann i det fina vädret!

Hoppas ni får en strålande kväll!


MQ Shoppingtips Del 1 - Emilio

Hösten är en årstid då löven börjar falla till marken, luften bli kyligare och dagarna kortare. Men deppa inte ihop för det de är nu du kan klä dig lager på lager, ta på dig varma mysiga koftor över skjortan, skinnhandskar som värmer, ta fram jodhpursen, den stiliga rocken och som pricken över i:t halsduken i cashmere.

Börjar shoppingtips guiden på MQ med att visa det senaste ifrån Emilio, först ut är grovstickade koftor och skjortor.

 
Kabelstickad kofta med duffelknäppning, 599 kronor.


Samma som ovan i brun.


Grovstickad kofta med sjalslag och skärp, 599 kronor

Skjortor:


Flanell skjorta med dubbla fickor och buttonunder krage, 499 kronor.


Rutig skjorta med buttondown krage, 499 kronor.

Kommer även ta med Dam i shoppingguiden, om intresset skulle finnas.

Håll utkik efter del 2!


Dagens outfit

Skjortan har jag gjort om litegrann, tagit bort ficklocken, tagit bort axelklaffarna och funderar även på att göra om kragen till buttondown samt även ta bort en ficka till. Högra eller vänstra fickan, vet faktiskt inte vilken.

Vad tycker ni?



Skjorta Matinique
Pullover Bläck
Chinos NN07
Klocka Gant
Sneakers Filippa K


Nya sneakers

Har behövt ett par nya sneakers ett tag nu, hittade dom här på Janemars i Uppsala på rea för halva priset så jag slog till på dom. Tycker dom är ganska stilrena men sticker ändå ut litegrann så dom funkar till det mesta. Hade även beställt ett par gröna strumpor ifrån Urbana.se av märket USE som kom igår.



Sneakers - Filippa K, 700 kronor med 50% Rea

Strumpa - USE, 50 kronor

Mer bilder Gant Park Hill

Hade ganska bråttom när jag fotade min nyinköpta klocka häromdan så därför fotade jag lite bättre kort idag för att göra klockan lite mer rättvisa.







Enkel outfit

Idag har vi haft inventering på jobbet från 07.00-10.00, var ganska trött imorse kan jag säga eftersom att jag inte är van att gå upp så tidigt. Det gick bra och ovanligt snabbt att inventera men vi blev inte klara med det sista förens 11.00, efteråt åkte jag till S.A.T.S och tränade 1 timme. Sedan åkte jag och hälsade på Pappa en sväng också, nu har jag varit hemma ett tag och städat och diverse för att nu bege mig in till stan en snabbis. Kände för en ganska enkel outfit idag så detta fick de bli.


Tee Acne
Chinos NN07
Bälte Saddler
Klocka Gant
Skor SH

MQ:s nya ansikte utåt



Omgiven av supermodeller och Hollywoodregissörer blev Brolle Jr Wallmark fotad för MQ:s nya reklamkampanj inför hösten. Det har varit ett händelserikt år för Brolle, från att ha suttit i Skellefteå under tre år och skrivit låtar till att vara tillbaka mitt i Stockholms tempo, säger han till Klick!.



Under reklamfilmen omgärdas sångaren av tre av Sveriges storsta modeller (Elsa Sylvan, 21, Adina Fohlin, 23, och Madeleine Blomberg, 22) och för regin står som sagt Hollywoodregissören Jonas Åkerlund.



Vad säger då flickvännen Elin Lanto om Brolle och modellerna?

- Hon vet absolut att när jag jobbar så är det jobb som gäller, säger han.

Höstkampanjen står nu klar i butikerna och fokusen ligger på det dressade modet, så om vill känna dig välklädd i höst föreslår jag att du tar en sväng in på MQ.

Källa: Sofismode.se


Gant Park Hill

Här kommer en bild på klockan som lovat, hinner inte blogga just nu eftersom att jag ska hjälpa svärföräldrarna med att renovera litegrann i deras villa.



Gant Park Hill - 1690 kronor

Fullspäckad dag

Idag har de verkligen varit mycket att göra, från att jag vaknade ända tills det att jag kom hem för ca 30 min sen. Vi har fått in väldigt mycket snyggt på jobbet också, nästa vecka ska jag börja ge lite köptips på nya saker som kommit in i butiken som antingen är tidlösa, rätt trendmässiga eller mna favoriter som jag helt enkelt tycker är snygga! En av våra nära vänner Ailer har precis kommit hem ifrån Thailand och hon har inte sett våran nya lägenhet så vi bjöd över henne för att umgås litegrann och för att se våran nya lya. Vi bjöd även över Sahar´s syster och hennes pojkvän. De blev  lite shopping idag också, köpte äntligen Gant - Park hill klockan i roséguld. Lägger upp bilder på den imorgon, nu ska vi äta lite gott och dricka lite vin - Kycklingfilé med ris och Chill out vin blir det.

Nitty Gritty i konkurs




Nu i dagarna annonserade Nitty Gritty att dom gått i konkurs, mitt under den pågående modeveckan i Stockholm. Ganska förvånade med tanke på att det nyligen gjorts en del satsningar, blandannat planerad öppning av en ny butik i Japan samt en egen klädkonfektion som var tänkt att släppas till hösten.

- Nitty Gritty kommer tills vidare att fortsätta drivas, säger Peter Åsbrink, grundare av Nitty Gritty till King Magazine.

- Men hur det kommer ske är svårt att säga. Jag är uppsagd precis som alla andra, avslutar han.

Källa: Kingmagazine.se

Lite blandade inköp

Mina gråa chinos ifrån Emilio sprack där bak, så jag fick reklamera dom och ta ett par andra chinos i en annan modell i beige, sen fyndade jag även litegrann på MQ också. Väldigt nöjd med dom här inköpen måste jag säga, har länge velat ha en mörkblå scarf med vita prickar och nu var de inte mycket att fundera över eftersom jag fick den jättebilligt.

Butik MQ

Chinos | Emilio - 599 kronor


V-ringad tröja | Bläck - 124 kronor

Scarf | Emilio 49 kronor

Tee | Emilio - 49 kronor


Hårdträningen fortsätter

Idag är jag ledig ifrån jobbet och de är alltid lika skönt att kunna sova ut, vakna på morgonen och känna att man inte "måste" vara nånstans utan kan ta dagen lite som den kommer. Nu ska jag iväg till S.A.T.S och träna 1 timmes fettförbränning, sen ska jag komma hem och visa mina inköp som jag gjorde igår. Nya chinos, stickad v-ringad tröja, u-ringad t-shirt och en liten marinblå scarf med vita prickar.

Hoppas ni har en bra dag!

Veckans inköp

Vi fick oväntat besök av svärföräldrarna och sambons syster igår så de blev inget bloggande för min del, men nu har jag fotat mina senaste inköp så här kommer dom:



Our legacy bomulls kavaj | Solo, 1000 kronor

Sh portfölj | Köpt av 
W2best, 50 kronor

Sh oxford skor | Köpt av
W2best, 100 kronor


Komma igång med träningen



Nu när det har varit semestertider och därefter fullspäckat schema både på jobbet och med flytt till en ny bostad så har jag inte alls hunnit med träningen som jag brukade. Jag har väl kanske bara tränat 2 ggr i veckan under den senaste månaden men framförallt missskött min kost så därav har jag tagit fler steg bakåt än framåt, men nu ska jag börja träna seriöst igen så att svettet rinner och tårarna sprutar samt även börja med en bra kosthållning. Just nu ska jag iväg till S.A.T.S för att träna lite fettförbränning, efter det kommer jag visa dagens outfit och nya inköp ifrån tidigare!

Vad har ni för planer idag Kära läsare?

Visit i Sthlm för shopping



Slutade jobbet väldigt tidigt idag för första gången på flera flera månader, kändes väldigt skönt så jag passade på att åka in till Sthlm för att utföra några ärenden. Under min runda så beslöt jag mig för att gå in på SOLO, Normalmstorg och prova den ofodrade bomullskavajen ifrån Our legacy som jag länge spanat på. Efter mycket funderande så slog jag till på den. Träffade även Jonas från bloggen W2best idag, vi åt lunch, pratade lite jobb och äffärer. Sedan skulle jag även köpa två saker ifrån en utförsäljning på hans blogg som han hade tagit med sig, en brun porttfölj och ett par oxford skor blev jättenöjd med båda! Kommer lägga upp bilder på allting som jag köpt imorgon.

Regnigt värre



Efter att jag hade slutat jobbet idag märkte jag att de regnade litegrann, orkade inte vänta ut regnet så jag satte mig på cykeln och började trampa hemåt. Väl hemma så var kläderna genomblöta så just nu hänger dom på tork, blir tyvärr därför ingen outfit idag om dom nu inte hinner torka innan de blir mörkt så jag kan fota.

Hur har ni haft det i regnet idag, några blöta historier?

Gårdagens outfit



Skjorta matinique
Chinos NN07
Väska Sh
Klocka cK
Plimsoles urban outfitters

Första outfiten i nya lägenheten, igår var minst sagt en intensiv dag med flytt, jobba och ihop skruvande av nya möblerna senare efter jobbet. Svettig blev jag iaf, men som tur var bytte jag kläder inför flytten så detta var vad jag hade på mig när vi inte lyfte kartonger, möbler osv.

Hoppas ni hade en bra Fredag i alla fall!