Our Legacy Vår/Sommar 2009Our Legacy har sedan 2005 växt till att bli svenskt modes största framtidslöfte, och det med rätta! Om man tittar på smygvsningen av vår/sommar kollektionen 2009 så ser man att det finns en del intressanta plagg. Kollektionstiteln är "A sundried youth" och tanken är att som titeln antyder att plaggen ska kännas och se solblekta ut, varit ute till havs eller cyklat på landet om man så vill.

- Några tongivande plagg är bland annat en bomullsrock där en del av slaget har blivit ersatt av tunn denim, tvättade blekta chinos i en trevlig palett, en dubbelknäppt okonstruerad linnekavaj, korta manchestershorts, collegetröjor och vår enkla men fina club-skjorta.

Our Legacy breddar dessutom nu ytterligare sin kollektion:


- Just nu har vi rent kollektionsmässigt växtvärk: Vi kommer bland annat att presentera ett större denimsortiment med fantastiska tvättar i perfekta passformer. Vi lanserar handsydda skor, gör denimskjortor och dessutom sommarkostymer i flanell säger Jockum Hallin en av Our Legacys grundare.

Jag ser verkligen framemot den kommande kollektionen, jag har ganska nyligen börjat fatta tycke för deras plagg och finner dom väldigt intressanta. Är för närvarande spekulant på en väldigt snygg ofodrad bomullskavaj i beige.


Dubbelknäppt linnekavaj


Ledigt välklädd


Avslappnat och tufft


På semestern


Bomullsrock med inslag av denim i slagen


Snyggt och bekvämt handlande

Källa: Kingmagazine.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback Annonser

Gents.se

CoolStuff.se